Sluga Elenei Udrea, Cristian Petrescu, noul președinte al PMP București

Sluga Elenei Udrea, Cristian Petrescu, noul președinte al PMP București

Cristian Petrescu, fost ministru al Dezvoltării Regionale, slugoi umil al Elenei Udrea, a fost ales în funcția de președinte al Mișcării Populare București, informează un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în funcția de secretar general al Organizației PMP București a fost ales Valentin Florinel Nițu, în timp ce secretarul general adjunct este Valentin Robert Ioniță.

În echipa condusă de Cristian Petrescu se regăsesc și vicepreședinții Cornelia Lalu, Cristian Ionuț Bîrdac, Marian Eugen Dragomir, Virginia Mihailovici, Adrian Ionescu și Ramona Mihaela Prahobeanu, dar și secretarii executivi Cătălin Constantin Serpescu, Mihaela Sima, Adrian Florescu, Nicolae Rolea, Constantin Dădălău și Eugen Hanganu.

Comisia Municipală de Arbitraj și Integritate este alcătuită din Mariana Marin, Marian Bârgău, Răzvan Sebe și Valentin Hobjila, în vreme ce la Comisia Municipală de Cenzori se află Dan Zărnescu, Clementina Buse și Alexandru Cristache.

Noul președinte al PMP București, Cristian Petrescu, a arătat că echipa construită în jurul său va arăta bucureștenilor că "se poate să fie reprezentați și nu doar conduși".

"Această echipă este hotărâtă să le arate bucureștenilor că se poate și altfel. Că se poate să fie reprezentați și nu doar conduși, că se poate să aibă și drepturi, nu doar obligații, că se poate avea controlul asupra banilor cheltuiți în București și nu doar 'dreptul' de a plăti taxe împovărătoare. Aceasta este echipa pe care la anul o veți blama sau o veți felicita. Sunt convins că o să aveți ocazia să ne felicitați", a declarat Cristian Petrescu, potrivit comunicatului de presă.
Conferința de alegeri a PMP București a avut loc marți, în prezența secretarului general PMP, Dorel Onaca, a președinților de sectoare, a invitaților din conducerea centrală, precum și a unui număr de 397 de delegați PMP de la nivelul sectoarelor Capitalei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Percheziții la clanul interlop Duduianu

3 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?