ŞOBOLANI de provincie

ŞOBOLANI de provincie

O judecătoare din Caraş-Severin nu poate justifica suma de 275.000 euro.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 1.201.624 lei (aproximativ 275.924 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate impreuna cu sotul de catre Luminita Telbis, judecatoare la Tribunalul Caras-Severin, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Timisoara in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate de Luminita Telbis impreuna cu sotul, in perioada exercitarii functiei publice.

Judecatoarea Luminita Telbis este sotia medicului Sebastian Telbis, fost sef al Serviciului de Evaluari Medicale din cadrul Casei de Pensii Caras-Severin, acesta fiind trimis in judecata in anul 2014 pentru ca ar fi luat mita de la peste 300 de pacienti, carora le-a eliberat ilegal decizii de pensionare pentru grad de invaliditate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante