Spitalul de Arși: Una dintre pacientele rănite în incendiul izbucnit într-o cafenea din Chișinău a murit

Spitalul de Arși: Una dintre pacientele rănite în incendiul izbucnit într-o cafenea din Chișinău a murit

Una dintre cele trei paciente rănite în incendiul care a avut loc într-o cafenea din Chișinău, care se afla în îngrijire la Spitalul de Arși din București, a murit, a declarat joi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Adrian Stănculea. El a precizat că pacienta care a murit se afla într-o stare extrem de gravă.

"A decedat aseară, la ora 21,15. Este vorba de pacienta care a fost în stare foarte gravă de la început. Una dintre celelalte două paciente este detubată, iar cealaltă este intubată în stare relativ gravă în continuare", a afirmat medicul.

La începutul acestei luni, într-o cafenea din centrul Chișinăului a avut loc o explozie, în urma căreia 17 persoane au fost rănite.

Trei dintre răniți — femei, cu arsuri grave — au fost aduși la București cu o aeronavă militară și internați la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...