STENOGRAME/Afirmații HALUCINANTE ale judecătorului Tomuș despre elevele de liceu pe care le exploata sexual

Interceptări halucinante în dosarul proxeneților care exploatau eleve de liceu pentru a organiza orgii pentru magistrați și oameni de afaceri bogați din Banat. Judecătorul Tomuș avea faimă de violent, dispunea și el de fete după bunul plac și se lăuda despre ce poze compromițătoare le-a făcut în timpul partidelor de sex, scrie Evz.ro. 

Judecătorul Nick ( Nicolae Aurelian) Tomuş de la Judecătoria Timişoara, pus sub acuzare de DIICOT pentru şantaj după ce a ameninţat o tânără că le va trimite părinților ei înregistrări cu ea în situaţii indecente dacă nu sva mai fi păpușa lui sexuală, era cunoscut în rândul liceenelor racolate de reţeaua condusă de Paul Mînzu ca fiind un tip de o violență extremă. Într-o discuție cu polițistul Ovidiu Gîțan, Tomuș i se confesează: ”mie mi s-o tăiat de ea, Înţelegi ce vreau să zic? După aia o bat şi ajung la alte chestii cu ea, ştii? Şi nici nu vreau să-i dau în freză sau din astea. Înţelegi? Dar pe Raluca aia mică dacă o prind o bat de se… pe ea. Deci, dacă o prind, o bat de o nenorocesc. Ce p... mea? Mă ia la 11 metri? O… de trei lei”.

Într-o altă  interceptare telefonică, judecătorul se laudă unui bărbat despre cât e de ascultat de noua sa cucerire. ”Eu am o iubiţică nouă, mă rog. Tu ştii la mine cum îi viaţa asta, nu-i stres. Păi când eşti singur şi vrei să te îmbeţi, să vezi ce fac cu ea, cât de bine. Ştii? Am nişte poze. Aşa de sus, i-o bag la 45 de grade, incredibil, deci nu vrei să ştii. Deci bă, eşti nebun. Sârboaică din aia, bă, n-am o treabă, când îi zic să stea drepţi, stă drepţi, când îi spun ia tocuri, ia tocuri. N-am niciun stres, ştii? S-a împiedicat frate o dată, era să-şi rupă gâtul, chiar mi s-a făcut milă de ea. Am pus-o să danseze, a căzut pe acolo, n-a spus nimic, repede s-a pus pe tocuri înapoi, a început să danseze în continuare. Zic păi nu te doare nu ştiu ce? Ba. Și dacă mă doare nu vreau să mă opresc, după aia te superi. Ştii? Voai, mi s-a rupt sufletul”.  


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

3 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Priviți, oameni buni! Da, Dăncilă este încălțată de o biată sclavă de pe plantațiile PSD! Vaca asta s-o crede …

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic