ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 14 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII BUCUREȘTI - 14 OCTOMBRIE

Premierul Victor Ponta a calificat, marți, la Iași, drept "minciuni" afirmațiile președintelui Traian Băsescu potrivit cărora liderul social-democraților a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997-2001. Președintele Traian Băsescu a declarat luni seară că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE în perioada 1997 - 2001, fapt care explică ''propulsarea'' acestuia la Parchetul General.

* Victor Ponta trebuie să demisioneze în acest moment din funcția de prim-ministru și să-și retragă candidatura pentru funcția de președinte al României, afirmă candidatul independent la prezidențiale Monica Macovei, într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

* Președintele Traian Băsescu i-a conferit post-mortem Ordinul Național "Serviciul Credincios" — în grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose "în semn de apreciere deosebită pentru prestigioasa activitate medicală, pentru dăruirea și abnegația dovedite în calitate de profesor și publicist", a anunțat Administrația Prezidențială.

* Vicepreședintele Comisiei juridice a Camerei Deputaților Ciprian Nica a declarat că nu a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru aprobarea în acest for a cererii DNA de încuviințare a arestării preventive a deputatului PC Ion Diniță, iar plenul va fi cel care va lua o decizie finală în acest sens.

* Polițiștii de investigare a fraudelor au efectuat 38 de percheziții domiciliare în opt județe și în Capitală într-un dosar în care este vizată activitatea infracțională a 68 de persoane fizice și societăți comerciale bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani, cu un prejudiciu estimat la peste 21 de milioane de lei.

* Majoritatea românilor sunt de acord cu reducerea mandatului președintelui la patru ani (69,9%), relevă barometrul INSCOP "Adevărul despre România'.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?