ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 2 DECEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 2 DECEMBRIE

Un microbuz cu călători s-a răsturnat dimineață pe drumul județean care face legătura între localitățile argeșene Cocu și Cotmeana, din cauza carosabilului alunecos. Patru persoane au fost rănite în accident.

* Magistrații Tribunalului Constanța au respins solicitarea președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar în dosarul Centrul Militar Zonal. Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel.

* O tânără de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc de locuințe din municipiul Bistrița, incidentul producându-se imediat după miezul nopții. Victima a fost găsită de echipajul de terapie intensivă mobilă în stare conștientă, dar cu multiple traumatisme grave și a fost transportată la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița.

* Aproape 5.000 de persoane din nouă localități prahovene nu au energie electrică din cauza problemelor în rețea cauzate de căderile masive de zăpadă.

* Scăderea temperaturilor a dus la apariția fenomenelor de gheață la mal și poduri de gheață pe mai multe râuri din județul Bistrița-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de Sistemul de Gospodărire a Apelor.

* Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă în rețeaua de drumuri naționale din județul Mehedinți, unde pe carosabil stratul de zăpadă măsoară între unu și trei centimetri.

* Fenomenul de zăpor care se manifestă în fiecare iarnă pe râul Bistrița, în amonte de acumularea Izvorul Muntelui, a început să își facă apariția din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă.

* Traficul în județul Suceava se desfășoară în condiții de iarnă, niciun drum nu este blocat, stratul de zăpadă fiind de până la doi centimetri, a precizat prefectul Florin Sinescu.

* Pe majoritatea arterelor rutiere din Argeș se circulă în condiții de iarnă, fără a se înregistra drumuri blocate sau cu restricții de trafic din cauza ninsorii, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

* Comandamentul de iarnă a suplimentat numărul de utilaje de deszăpezire care acționează în municipiul Galați, ca urmare a intensificării ninsorilor din ultimele ore, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, Emanuela Turcu.

* Jim Bagnola, unul dintre cei mai titrați traineri de Leadership din Statele Unite, consultant NASA, US Secret Service, NATO și US Navy, a fost prezent la Târgu-Jiu, unde a participat la evenimentul "Leading is Everybody's Business", organizat la sediul Universității "Constantin Brâncuși".

* O femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Oinacu, județul Giurgiu, a decedat după ce conducătorul unei autoutilitare a efectuat o manevră de mers înapoi și a lovit-o în timp ce traversa partea carosabilă prin spatele mașinii.

* Polițiștii ieșeni au demarat o anchetă după ce în cursul dimineții un bărbat a obligat, sub amenințarea cuțitului, o vânzătoare de la o casă de amanet din cartierul Nicolina să îi dea banii din casa de marcat și mai multe telefoane mobile.

* Trei sferturi din service-urile auto verificate în cursul lunii noiembrie de inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Teleorman nu respectau prevederile legale privind protecția consumatorilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante