ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 22 DECEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 22 DECEMBRIE

Turiștii români și străini care au decis să-și petreacă sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou în județul Maramureș și-au rezervat locuri în pensiunile rurale așezate de-a lungul Văii Vișeului și Izei.

* Muzeul Județean Giurgiu deține documente unice în România privind perioada Revoluției din decembrie 1989, care, deocamdată, nu pot fi expuse.

* Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății a fost marcată joi, la Zalău, printr-o serie de manifestări ce au inclus un ceremonial militar și religios, depuneri de jerbe de flori și un simpozion privind derularea evenimentelor din 22 decembrie 1989 în Sălaj.

* Traficul de călători prin Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I este estimat să crească în următoarele zile cu până în 40% față de oricare altă perioadă a anului, a declarat luni pentru AGERPRES șeful sectorului, Irinel Coman.

* Un bărbat de 50 de ani din localitatea Șendriceni din județul Botoșani și-a împușcat, duminică seară, soția, după care s-a sinucis.

* Sute de kilograme de halva, piper roșu, condimente, țigări, bijuterii din aur, precum și sute de articole de îmbrăcăminte susceptibile de a fi contrafăcute au fost confiscate, la finalul săptămânii trecute, de polițiștii din Giurgiu dintr-un autocar cu turiști ce se întorcea din Turcia.

* Aproximativ 20 de meșteri artizani și populari, alături de artiști "handmade", expun la Complexul Muzeal de Științele Naturii din Galați aranjamente de sărbători și diferite accesorii specifice sfârșitului de an în cadrul Târgului de ornamente de Crăciun "Vis de iarnă".

* Directorul general adjunct E.ON Distribuție, Teona Oltean, a declarat luni, într-o conferință de presă susținută la Târgu Mureș, că această companie a investit în 2014 în rețeaua de distribuție a gazului metan peste 150 milioane de lei și că pentru anul viitor se preconizează investiții similare.

* Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-a confruntat la sfârșitul săptămânii trecute cu triplarea numărului de pacienți care necesitau îngrijiri ca urmare a unor agresiuni sau ca urmare a faptului că au consumat excesiv alcool.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”