ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 29 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 29 OCTOMBRIE

Aproximativ 50 de turiști americani și sârbi vor petrece noaptea de Halloween în compania celebrului conte-vampir la Castelul Dracula din Pasul Tihuța, județul Bistrița-Năsăud, care găzduiește astfel de petreceri de peste 30 de ani.

* Un număr de 3.093 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii și pneumonii în ultima săptămână de raportare, cu aproximativ 5% mai multe decât în săptămâna anterioară, a anunțat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați, Valentin Boldea.

* Conducerea Aeroportului Internațional "Delta Dunării", județul Tulcea, a început toate procedurile necesare derulării proiectului de modernizare a suprafeței de mișcare a aeroportului, valoarea totală a acestuia fiind de peste 14 milioane de euro.

* Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a anunțat că începând de joi, 30 octombrie, va începe încălzirea în sistem centralizat în localitate, ca urmare a situației excepționale înregistrate, temperaturile scăzând aproape de zero grade Celsius și înregistrându-se căderi de zăpadă în ultima săptămână.

* Două mii de momeli vaccinale împotriva turbării la vulpi sunt plasate, în această perioadă, în pădurile din județul Harghita, în cadrul unui program național de eradicare a acestei boli.

* Sindicatul independent al R.A. Aeroportul Cluj-Napoca a câștigat încă un proces cu Consiliul Județean (CJ) Mureș, în disputa privind concurența neloială de care aeroportul clujean acuză instituția aeroportuară din Târgu Mureș.

* Două licee din municipiul Giurgiu vor funcționa în aceeași clădire pentru eficientizarea cheltuielilor cu întreținerea pe timp de iarnă.

* Reprezentanții IPJ Gorj și cei ai conducerii Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu au demarat, în paralel, două anchete în cazul morții unui bebeluș de doar o lună de zile.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”