ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 31 OCTOMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 31 OCTOMBRIE

Un număr de 13 copii și un angajat al unei grădinițe cu program prelungit din municipiul Sebeș, județul Alba, au fost internați, joi seara, la spitalul din localitate, la secțiile Pediatrie și Infecțioase, cu simptome de toxiinfecție alimentară, după ce au consumat mâncare în cadrul unității de învățământ.

* Președintele Consiliului Județean (CJ) Vâlcea, Ion Cîlea, a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea să analizeze activitatea Spitalului Județean de Urgență din municipiu, după ce la unitatea sanitară s-au desfășurat mai multe controale privind unele sesizări legate nereguli în activitatea instituției.

* Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a dispus, vineri, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui tânăr de 24 de ani, acuzat de contrabandă cu țigări și că ar fi încercat să mituiască polițiști de frontieră.

* O femeie din comuna Poienarii de Muscel este suspectată că și-a ucis, vineri, copilul în vârstă de patru ani. Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

* Tribunalul Argeș a admis, vineri, solicitarea inculpatei Izaura Anghel, aflată în arest la domiciliu într-un dosar de corupție, de a putea merge la spital cu copilul ei, în vârstă de trei luni, oricând este necesar.

* Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au confiscat peste 2.600 de pastile susceptibile a fi droguri, în cadrul unor descinderi realizate, alături de procurorii DIICOT, la locuințele a patru tineri din municipiul Piatra Neamț.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…