ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 9 DECEMBRIE

ȘTIRILE AMIEZII ÎN JUDEȚE - 9 DECEMBRIE

Zeci de percheziții sunt efectuate marți în județul Argeș, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, șantaj și camătă, instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Pitești al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

* Probabilitatea ca până pe 12 decembrie să fie depusă o ofertă angajantă pentru preluarea combinatului vâlcean este extrem de redusă, a declarat marți pentru AGERPRES liderul sindicatului Oltchim, ing. Mihai Diculoiu. Oltchim se află în insolvență din ianuarie 2013. După mai multe amânări, s-a convenit ca 15 decembrie să fie data fixată pentru privatizare, urmând ca până pe 12 decembrie să fie depuse ofertele angajante.

* Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Institutul pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, doctorul Horațiu Suciu, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că specialiștii mureșeni vor introduce în curând un nou procedeu de implantare a unor dispozitive de reglare a debitului cardiac, în premieră în România.

* Cinci infracțiuni constatate, patru permise reținute și sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 lei reprezintă bilanțul unei acțiuni de prevenire desfășurată în ultimele 48 de ore, a declarat, marți, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Ionuț Epureanu.

* Primăria din Ocnele Mari, județul Vâlcea, ar putea rămâne fără utilajele de deszăpezire, acestea fiind scoase la licitație de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice, primăria fiind executată silit pentru o corecție la un proiect european, în valoare de 557 mii lei.

* Cinci localități din județul Teleorman sunt afectate de inundații din cauza precipitațiilor abundente și a scurgerilor de pe versanți. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Gelu Dragomir, pompierii încearcă să evacueze apa din mai multe curți din localitățile Trivalea Moșteni, Alexandria și Scurtu Mare cu ajutorul motopompelor.

* Un grup de tineri din Brăila a luat inițiativa de a organiza o campanie de donare de sânge, iar cu bonurile obținute în urma donării să ofere o masă de Crăciun familiilor nevoiașe.

* Garda de Coastă a descoperit și capturat, marți, un container plin cu țigarete cu filtru, de contrabandă, sosit în Portul Constanța Sud Agigea din Emiratele Arabe Unite.

* Direcția Silvică Harghita va tăia pentru Crăciun din pădurile de stat un număr de 900 de brazi, la fel ca și în anii precedenți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”