ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 19 DECEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 19 DECEMBRIE

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat vineri, în privința acuzațiilor de plagiere a tezei sale de doctorat, că lucrarea ei este originală 100%, motiv pentru care este hotărâtă să își apere imaginea publică prin acționarea în instanță pentru calomnie a Cosimei Rughiniș, conf.dr. de la Facultatea de Sociologie.

* Laura Vizireanu, medicul SMURD care a murit în urma accidentului aviatic de luni, de pe Lacul Siutghiol, județul Constanța, a primit vineri, post-mortem, titlul de cetățean de onoare al Brăilei.

* Deputatul independent Dorinel Ursărescu, afiliat Partidului Liberal Reformator (PLR), respinge acuzațiile formulate de Direcția Națională Anticorupție (DNA) în rechizitoriul de trimitere în judecată și consideră că instanța îl va achita.

* Mircea Băsescu a cerut vineri, la Tribunalul Constanța, în cadrul procesului de șantaj în care sunt judecați cinci membri ai familiei lui Bercea Mondial, daune morale de un milion de euro.

* Social-democratul Petre Emanoil Neagu va asigura interimatul la șefia Consiliului Județean Buzău după ce fostul președinte a fost arestat preventiv în urmă cu aproape două săptămâni pentru infracțiunea de luare de mită în formă continuată, au decis vineri consilierii județeni buzoieni.

* Liberalul Gheorghe Pasat a fost ales vineri în funcția de președinte interimar al Consiliului Județean Vâlcea, cu 17 voturi pentru, la capătul unei ședințe în care consilierii social-democrați au părăsit sala.

* Drumul Brașov — Poiana Brașov în lungime de 12,4 km a împlinit vineri 50 de ani de la inaugurare, prilej cu care a fost lansată la Biblioteca Județeană "George Barițiu" cartea "Drumul Livada Poștei — Warte — Poiana Brașov — 50 de ani de existență 1964-2014", scrisă de arhitectul Gruia Hilohi.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

5 Percheziții la clanul interlop Duduianu