ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 23 DECEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 23 DECEMBRIE

Sute de persoane nevoiașe din Alexandria primesc marți din partea Serviciului Public de Asistență Socială pachete cu alimente pentru a simți spiritul Sărbătorilor de iarnă. Potrivit directorului Ioan Voicu, familiile aflate în regim social sau în regim socio-medical, cu venituri modeste, veterani ori pensionari în aceeași situație, beneficiază și de îngrijire medicală.

Foto: (c) CONSTANTIN DUMA / AGERPRES ARHIVĂ

* Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, își va dona salariul aferent lunii decembrie pentru organizarea spectacolului de Revelion din Piața Revoluției. El a declarat marți că în lipsa fondurilor din bugetul local pentru Revelion, va pune la dispoziția municipalității veniturile sale din ultima lună.

* Prefectul județului Maramureș, Anton Rohian, a declarat marți, într-o conferință de presă, că respinge ideea construcției de microhidrocentrale pe cursurile de apă din județ.

* Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. dr. Nicolae Cornea, a numit marți un nou șef la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", în persoana col. Gheorghe Constantin, cu delegație temporară pentru o perioadă de șase luni.

* Doar 36 de medici de familie dintre cei 256 existenți în județul Galați și-au procurat cititoare pentru cardurile de sănătate, deși de la începutul anului viitor calitatea de asigurat în sistemul de stat al asigurărilor de sănătate se va dovedi pe baza cardului de asigurat, a anunțat marți președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Elena Vrabie.

* Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, anchetat în prezent de procurorii DNA pentru presupuse fapte de corupție, s-a retras din toate funcțiile pe care le deținea în PNL, a declarat marți, la Deva, președintele partidului, Alina Gorghiu.

AGERPRES/(AS — autor: Ștefan Gabrea, editor: Diana Dumitru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...