ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 23 DECEMBRIE

Sute de persoane nevoiașe din Alexandria primesc marți din partea Serviciului Public de Asistență Socială pachete cu alimente pentru a simți spiritul Sărbătorilor de iarnă. Potrivit directorului Ioan Voicu, familiile aflate în regim social sau în regim socio-medical, cu venituri modeste, veterani ori pensionari în aceeași situație, beneficiază și de îngrijire medicală.

Foto: (c) CONSTANTIN DUMA / AGERPRES ARHIVĂ

* Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, își va dona salariul aferent lunii decembrie pentru organizarea spectacolului de Revelion din Piața Revoluției. El a declarat marți că în lipsa fondurilor din bugetul local pentru Revelion, va pune la dispoziția municipalității veniturile sale din ultima lună.

* Prefectul județului Maramureș, Anton Rohian, a declarat marți, într-o conferință de presă, că respinge ideea construcției de microhidrocentrale pe cursurile de apă din județ.

* Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. dr. Nicolae Cornea, a numit marți un nou șef la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", în persoana col. Gheorghe Constantin, cu delegație temporară pentru o perioadă de șase luni.

* Doar 36 de medici de familie dintre cei 256 existenți în județul Galați și-au procurat cititoare pentru cardurile de sănătate, deși de la începutul anului viitor calitatea de asigurat în sistemul de stat al asigurărilor de sănătate se va dovedi pe baza cardului de asigurat, a anunțat marți președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Elena Vrabie.

* Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, anchetat în prezent de procurorii DNA pentru presupuse fapte de corupție, s-a retras din toate funcțiile pe care le deținea în PNL, a declarat marți, la Deva, președintele partidului, Alina Gorghiu.

AGERPRES/(AS — autor: Ștefan Gabrea, editor: Diana Dumitru)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

4 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor