ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 23 DECEMBRIE

Sute de persoane nevoiașe din Alexandria primesc marți din partea Serviciului Public de Asistență Socială pachete cu alimente pentru a simți spiritul Sărbătorilor de iarnă. Potrivit directorului Ioan Voicu, familiile aflate în regim social sau în regim socio-medical, cu venituri modeste, veterani ori pensionari în aceeași situație, beneficiază și de îngrijire medicală.

Foto: (c) CONSTANTIN DUMA / AGERPRES ARHIVĂ

* Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, își va dona salariul aferent lunii decembrie pentru organizarea spectacolului de Revelion din Piața Revoluției. El a declarat marți că în lipsa fondurilor din bugetul local pentru Revelion, va pune la dispoziția municipalității veniturile sale din ultima lună.

* Prefectul județului Maramureș, Anton Rohian, a declarat marți, într-o conferință de presă, că respinge ideea construcției de microhidrocentrale pe cursurile de apă din județ.

* Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. dr. Nicolae Cornea, a numit marți un nou șef la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea", în persoana col. Gheorghe Constantin, cu delegație temporară pentru o perioadă de șase luni.

* Doar 36 de medici de familie dintre cei 256 existenți în județul Galați și-au procurat cititoare pentru cardurile de sănătate, deși de la începutul anului viitor calitatea de asigurat în sistemul de stat al asigurărilor de sănătate se va dovedi pe baza cardului de asigurat, a anunțat marți președintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate, Elena Vrabie.

* Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Ioan Moloț, anchetat în prezent de procurorii DNA pentru presupuse fapte de corupție, s-a retras din toate funcțiile pe care le deținea în PNL, a declarat marți, la Deva, președintele partidului, Alina Gorghiu.

AGERPRES/(AS — autor: Ștefan Gabrea, editor: Diana Dumitru)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Documentul dement prin care „Avocatul Poporului” atacă DNA la CCR! Renate Weber este pusă de Tăriceanu și Drag…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde