ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 29 OCTOMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 29 OCTOMBRIE

Cetățenii români vor avea acces gratuit la legislația națională pe un portal al Ministerului Justiției, proiectul urmând să devină funcțional pe parcursul lunii noiembrie, a anunțat miercuri, la Hunedoara, ministrul de resort, Robert Cazanciuc.

* Peste patru milioane de lei, economii făcute de Consiliul Județean Brașov și instituțiile din subordine, la care se adaugă două milioane de lei venite de la bugetul de stat, au fost dirijați către cele șase spitale din subordinea CJ. Rectificarea bugetară a fost aprobată miercuri în ședința CJ Brașov.

* Comisarii de la Protecția Consumatorului au depistat deficiențe în ceea ce privește depozitarea produselor din programul guvernamental "Lapte și corn" la mai multe unități de învățământ de pe raza județului Prahova, respectiv școli și grădinițe.

* Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, a anunțat miercuri că DNA Timișoara a solicitat și de la administrația județeană documente care privesc finanțările Clubului de fotbal Poli, din perioada în care acesta a fost condus de Marian Iancu.

* Prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, a făcut miercuri o vizită pe șantierul autostrăzii Turda-Sebeș, unde cele două firme ce au semnat deja actele pentru construirea a două dintre cele patru tronsoane ale proiectului au ajuns la momentul în care au finalizat organizarea de șantier.

* Peste o sută dintre unitățile de învățământ din Caraș-Severin funcționează, și în acest an, fără autorizații sanitare, în general din cauza lipsei apei potabile curente și a grupurilor sanitare necorespunzătoare, a declarat miercuri directorul Direcției de Sănătate Publică din județ, Dragoș Luca, la ședința Comisiei de Dialog Social.

* Primăria municipiului Tulcea a prezentat public miercuri trei autobuze noi care vor fi puse în circulație săptămâna viitoare, autoritățile locale dorind ca în trei ani să înnoiască întregul parc auto al societății Transport Public SA.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…