ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 30 DECEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE - 30 DECEMBRIE

Funcționarii din Primăria Reșița și polițiștii locali au fost scoși, marți, la deszăpezit, în centrul municipiului, primarul Mihai Stepanescu luând decizia de a-și pune angajații la treabă, deoarece lucrătorii firmei de salubritate nu au mai făcut față volumului mare de muncă.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

* Două persoane au decedat și alte două sunt rănite grav în urma unui accident de circulație care s-a produs, marți, în localitatea Alexandru cel Bun, pe viaductul care traversează râul Bistrița. Comisarul șef Cezar Asandei, șeful Poliției Rutiere Neamț, a declarat că accidentul s-a produs, din primele cercetări, după ce un autoturism Audi a deparat și a intrat frontal într-un autoturism BMW care circula regulamentar.

* Consiliul Județean (CJ) Botoșani va restitui la bugetul de stat o sumă de 4,9 milioane de lei din totalul celor șapte milioane de lei care au fost alocate în luna octombrie de Guvern pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Președintele CJ, Florin Țurcanu, a anunțat marți că fondurile care provin din cotele defalcate din taxa pe valoare adăugată nu au putut fi consumate, astfel încât ele s-au întors la bugetul de stat.

* Circa 10.000 de pui de o zi au murit asfixiați într-un incendiu care a avut loc marți într-o fermă din localitatea Odoreu, în județul Satu Mare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat pentru AGERPRES că pompierii au intervenit cu trei autospeciale la incendiul izbucnit la una din cele două hale ale unei ferme de creștere a puilor.

* Un număr de 18 cupluri și-au depus documentele în vederea oficierii căsătoriei în noaptea de Anul Nou la "Poarta Sărutului" din Târgu-Jiu, a declarat marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, Lavinia Trușcă.

* Aproximativ 7.000 de turiști își vor petrece minivacanța de Revelion în stațiunea montană Rânca, toate unitățile de cazare fiind ocupate la capacitate maximă, a declarat marți pentru AGERPRES șeful Serviciului de Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu. Potrivit acestuia, alte 2.000 de persoane vor fi în tranzit zilnic în zona montană, iar accesul se face cu mașini echipate corespunzător, drumul dintre Novaci și Rânca fiind deszăpezit.

AGERPRES/(AS — autor: Marius Frățilă, editor: Cristi Anghelache)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...