ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE -21 NOIEMBRIE

ȘTIRILE SERII ÎN JUDEȚE -21 NOIEMBRIE

Unul dintre militarii care și-au pierdut viața în accidentul de elicopter prăbușit vineri în județul Sibiu, pilot la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, este din Alba Iulia.

* Specialiștii meteorologi nu cred că elicopterul militar s-a prăbușit vineri, din cauza condițiilor meteo, mai mult, spun că "vizibilitatea era bună" în zona localității Mălâncrav, la ora 10.40, când a avut loc tragedia aviatică.

* Cei doi militari răniți în accidentul de elicopter care a avut loc pe raza județului Sibiu au fost aduși, cu o aeronavă militară, de la Târgu Mureș la București.

* Comisarul european pentru Cultură, Educație, Tineret și Sport, Navracsics Tibor, a declarat, vineri, la Forumul European al Tineretului, desfășurat la Cluj, că propune o "alianță strategică" între generații, între cea a tinerilor, generația viitorului, și celelalte generații.

* Doi inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Bihor au fost reținuți de procurorii Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Oradea pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

* Reprezentanții Companiei de Drumuri Naționale și Autostrăzi din România (CNADNR) au reziliat, vineri, contractul de deszăpezire cu societatea Coremi, a declarat, pentru AGERPRES, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, Ion Tudor.

* Costurile iluminatului ornamental în municipiul Slatina, în luna decembrie, se vor limita la plata energiei electrice, a motorinei consumate de autovehiculele cu care se face transportul și montarea ornamentelor luminoase pe străzi și la plata personalului care lucrează la instalarea acestora, a precizat vineri, pentru AGERPRES, primarul municipiului Slatina, Minel Prina.

* Primăria Craiova a anunțat, vineri, în cadrul unei dezbateri publice pe marginea proiectului de buget local pe 2015, că anul viitor craiovenii vor plăti aceleași taxe și impozite ca și anul acesta.

* Președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Cristian Adomniței, a anunțat, vineri, că va depune o cerere de finanțare europeană pentru realizarea Centrului Intermodal Regional de Transport Marfă.

* Secretarul general interimar al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Clement Negruț, a declarat vineri, la Oradea, că îl așteaptă pe Traian Băsescu să se înscrie în PMP pentru ca, "intrând într-o nouă etapă, partidul să atace cu curaj alegerile locale din 2016, unde vizează un scor foarte bun".

* Copreședintele PNL Timiș și liderul democrat-liberalilor timișeni, Constantin Ostaficiuc, și-a anunțat, vineri, retragerea din toate funcțiile politice pe care le-a deținut până acum.

* Populația de urși din județul Harghita depășește cu mult media înregistrată la nivel european iar numărul pagubelor provocate de aceste animale este în creștere, motiv pentru care ar fi necesară creșterea numărului de autorizații de vânătoare, se arată într-un raport întocmit de Consiliul Județean și supus dezbaterii publice.

* Traseele montane de abrupt și de creastă din Masivul Bucegi au fost declarate închise, în condițiile în care acestea sunt acoperite cu un strat de zăpadă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”