Student din Brașov, găsit mort în mașină

Student din Brașov, găsit mort în mașină

Un student de 19 ani a fost găsit mort în maşina sa, în parcarea de pe Colina Universităţii din Braşov, pe corpul său nefiind urme de violenţă, astfel că anchetatorii spun că tânărul a murit, cel mai probabil, în urma unui infarct.

 Comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, a declarat, vineri, că un student de la Universitatea "Transilvania" din Braşov a fost găsit mort, joi, în jurul orei 12.00, de un coleg al său, potrivit Mediafax.

Tânărul de 19 ani se afla în maşina sa, pe care o parcase pe Colina Universităţii, iar colegul care l-a găsit a anunţat imediat Poliţia şi Ambulanţa prin serviciul de urgenţă 112.

"Nu există urme de violenţă pe corpul lui şi nici alte elemente care să conducă la vreo faptă de natură penală. Cel mai probabil a fost vorba despre un infarct, dar aşteptăm rezultatul necropsiei care va spune cu exactitate cauza decesului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Liviu Naghi.

Tânărul, Şerban M., care era cunoscut ca fiind un băiat foarte cuminte şi cu rezultate bune la şcoală, a terminat anul trecut Colegiul Naţional Unirea şi s-a înscris apoi la o facultate din cadrul Universităţii "Transilvania" din Braşov.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

3 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…