Sute de yoghini, la tabăra MISA de pe platoul Coronini din Băile Herculane

Sute de yoghini, la tabăra MISA de pe platoul Coronini din Băile Herculane

Peste 400 de participanţi la Simpozionul Internaţional de Yoga care se desfăşoară în staţiunea Băile Herculane au format, joi seară, prima spirală din cadrul taberei anuale, pe Platoul Coronini din localitate, meditaţia având ca temă "comuniunea spirituală profundă cu sufletul neamului românesc".

Sute de yoghini, la tabăra MISA de pe platoul Coronini din Băile Herculane

Prima spirală a început joi seară, participanţii aşezându-se în cerc, femeie - bărbat, în funcţie de zodie, meditaţia urmând să se desfăşoare pe parcursul a 90 de minute, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Simpozionul Internaţional de Yoga din Băile Herculane se desfăşoară în perioada 1-11 mai, fiind aşteptate să participe, porivit autorităţilor, aproximativ 3.000 de persoane din ţară şi din străinătate.

Tema taberei yoga din acest an este, ca şi anul trecut, "Taina dezvăluită a ipostazelor dumnezeieşti şi a atributelor divine".

"Este un nou simpozion de yoga organizat de Şcoala de yoga, Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut. Este un simpozion care are deja o tradiţie de mai bine de 20 de ani la Băile Herculane", a declarat Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt al taberei yoghinilor de la Băile Herculane.

Potrivit acestuia, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, "va intra în contact telepatic cu participanţii la tabăra de la Băile Herculane prin intermediul unor conferinţe".

În cadrul taberei, yoghinii vor forma opt spirale.

Locurile de cazare din Băile Herculane sunt ocupate în totalitate de către participanţii la tabără, care şi-au rezervat camere la hotelurile şi pensiunile din staţiune.

"Este un eveniment foarte important, staţiunea are un grad de ocupare de peste sută la sută pentru că membrii MISA şi-au făcut prieteni în Băile Herculane şi sunt foarte mulţi care vor merge şi spre case private. Practic este prima încasare mai serioasă pentru prestatorii de turism din Băile Herculane şi vreau să spun că este momentul de începere a sezonului în staţiune. Am pregătit tot ceea ce trebuie pentru grupul MISA, le oferim la aceleaşi tarife şi în aceleaşi condiţii în toate zonele publice de care ei au nevoie, le dăm tot concursul şi ne bucurăm că revin la Băile Herculane", a declarat primarul din Băile Herculane, Nicuşor Vasilescu.

Şi hotelierii din Băile Herculane s-au pregătit pentru tabăra yoghinilor, astfel că unele unităţi de cazare care au fost închise în perioada iernii s-au deschis de miercuri.

În perioada taberei anuale a yoghinilor, în pensiunile şi hotelurile din Băile Herculane se pregătesc meniuri vegetariene.

Nu numai administratorii unităţilor de cazare au de câştigat în urma taberei yoga, ci şi localnicii din comunele limitrofe staţiunii Băile Herculane, care vin în piaţa din staţiune cu legume, verdeţuri, dar şi cu diverse sortimente de miere.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...