Tânăr din Jilava, dus la audieri după ce a agresat o bătrână învârtind-o de guler ca pe o elice. Poliţiştii au întocmit un dosar penal - VIDEO

Tânăr din Jilava, dus la audieri după ce a agresat o bătrână învârtind-o de guler ca pe o elice. Poliţiştii au întocmit un dosar penal - VIDEO

Un tânăr din Jilava, căutat de poliţişti după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care acesta agresează o femeie în vârstă, ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice, a fost găsit sâmbătă şi dus la audieri.

Tânăr din Jilava, dus la audieri după ce a agresat o bătrână învârtind-o de guler ca pe o elice (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

UPDATE 15:19 - Dosar penal pentru tânărul din Jilava care a agresat o femeie

Poliţiştii de la IPJ Ilfov au deschis un dosar penal pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice pe numele tânărului din Jilava care a agresat o femeie ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice, iar doi prieteni ai acestuia, care au asistat la incident, au fost sancţionaţi contravenţional.

Tânărul care s-a ales cu dosar penal în urma incidentului produs joi are 17 ani, iar femeia agresată, 50 de ani, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Măsurile au fost dispuse după ce poliţiştii i-au audiat pe cei trei, sâmbătă, la sediul IPJ Ilfov.

Tânărul de 17 ani era căutat de poliţişti după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agresează o femeie, ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice.

UPDATE 12:15 - Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână, dus la audieri, împreună cu prietenii săi

Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Acesta era căutat de poliţişti după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agresează o femeie în vârstă, ţinând-o de guler şi învârtind-o ca pe o elice.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări.

"Tânărul nu a fost încă identificat. Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri - n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta, după ce el va fi identificat de poliţişti, va fi sancţionar doar contravenţional, a precizat Burada.

"În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei şi, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Publicaţia Daily Mail a postat vineri, pe site-ul propriu, imagini cu un tânăr, însoţit de câţiva prieteni, care se amuză pe stradă în timp ce apucă o bătrână de gulerul halatului şi o învârte, imitând astfel o elice. Incidentul are loc în mijlocul carosabilului. Jurnaliştii britanici notează, despre această agresiune, că are ca protagonişti "huligani români beţi", victima fiind "o pensionară care ţipă, terorizată".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf