Teiadna.ro, RADARUL CORUPȚIEI care SPOLIAZĂ România

Teiadna.ro, RADARUL CORUPȚIEI care SPOLIAZĂ România

La foarte puțin de la lansare, o săptămână, site-ul  www.teiadna.ro  tinde să devină un adevărat radar pentru corupția care spoliază România. Ceea ce este interesant este faptul că pe acest site românii postează exemple de acte de corupție din comunitatea în mijlocul căreia trăiesc. Comisarul.ro, fidel premiselor de la care a pornit, va continua să promoveze aceste demersuri care contribuie la stoparea furtului generalizat.

Trei cazuri postate pe  www.teiadna.ro

1. Ioneci Adrian
Politist • 13 Martie 2015

Deși este polițist la Brașov domnul ioneci Adrian conduce un restaurant în complexul unirea din brasov care este pe numele soției sale iar în momentul în care fiscul a venit sa întrebe de evaziunea fiscala de la firma kariss acesta a intervenit printre cunoștințele dansului pentru ca doamna ioneci sa înstrăineze bunurile de pe firma kariss și sa o închidă în mod suspect, inspectorii de la fisc plecând după ce au fost dintr-o data grăbiți în alta parte.

                         ---------------------------------

2. TRACIA TRADE
firma care administreaza de ani buni parcarile din Targu Mures, fara a fi construit cel putin o parcare terestra, supra sau subterana, practica niste preturi exorbitante si nu investeste nimic in parcari. Ba mai mult "agentii de parcare" care dau amenzi sunt imbracati in civil, nu au nimic inscriptionat pe haine si pun amenzile pe ascuns. Conform informațiilor divulgate de un fost angajat al Tracia Trade, conducerea firmei cerea angajaților să încaseze banii la negru pentru a nu împărți profitul cu Primăria Târgu Mureș. Astfel, la parcările de la Complexul Weekend(complex sportiv), în cele mai aglomerate zile de sezon se încasau real câteva zeci de mii de lei, dar se dădeau bonuri pentru doar câteva sute. Restul banilor negri intrau în buzunarele lor sau poate a celor care le-a oferit cu atâta dărnicie contractul. Toate aceste date pot fi verificate foarte ușor de organele fiscale, care trebuie doar să se uite în actele contabile ale firmei pentru a vedea evaziunea fiscală existentă. Și să-i tragă la răspundere pe vinovați...

                        --------------------------------

3. Nicolae Moga
senator • 19 Martie 2015

Poate nu stiati ca in judetul Constanta avem partie de scki cu teleferic si pista de aterizare pentru elicoptere. Proprietar domnul senator Moga, proprietar la mai multe blocuri din Mamaia. Partia de scki se afla in satul Babeni comuna Ion Corvin langa Baneasa. Se pare ca aici sau folosit bani de la Consiliul Judetean Constanta. Este interesant de vazut cum se cumpara un sat intreg.
Trimis de Dumitru

indignatul • 4 ore în urmă
Stie cineva cum s-a derulat mega afacere patronata de Moga Nicolae & comp.cu autobuzele"cumparate" pt IT Constanta? Se vorbea prin targ ca a fost un mega tun. Dar despre averea nedeclarata a acestui domn cat si afacerile cu restaurantul si demipensiunea? Se mai vorbeste prin oras ca si-a angajat fiica pe post de consilier la cabinetul sen.Cristian Dumitrescu din Palatul Parlamentului. Acesta nu-i conflict de interese ? Ne spune cineva daca este adevarat ?


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...