Timişoara: Notăriţă găsită spânzurată. A scris în biletul de adio că nu mai poate lupta cu zgomotul

Timişoara: Notăriţă găsită spânzurată. A scris în biletul de adio că nu mai poate lupta cu zgomotul

O femeie de 37 de ani din Timişoara, notar public, a fost găsită spânzurată de un calorifer, în baia din locuinţa sa, ea lăsând un bilet de adio în care spunea că nu mai poate "lupta cu zgomotul", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Timişoara: Notăriţă găsită spânzurată. A scris în biletul de adio că nu mai poate lupta cu zgomotul (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că femeia de 37 de ani s-a sinucis marţi seară, pe corpul acesteia neexistând urme de violenţă.

"A avut loc o sinucidere în Timişoara. Este vorba de o femeie în vârstă de 37 de ani, din municipiu. Nu există suspiciuni că decesul ar fi survenit în alt mod, neexistând urme de violenţă pe corp", a spus Mirela Draghicioiu.

Potrivit poliţiştilor, femeia a fost găsită spânzurată de caloriferul din baie. Aceasta era notar public în Timişoara şi a lăsat un bilet de adio pe care a scris: "Nu mai pot să lupt cu zgomotul. Mi-e tare frig, deşi nu e noiembrie. Iartă-mă".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /