Toni Greblă, din nou la DNA cu TUPEU. Acuzaţii la adresa anchetatorilor/VIDEO

Toni Greblă, din nou la DNA cu TUPEU. Acuzaţii la adresa anchetatorilor/VIDEO

Toni Greblă, a declarat, miercuri dimineață, în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție (DNA), că a aflat din spațiul public ce fapte îi sunt imputate.

”M-am prezentat la solictarea organelor de anchetă și am dat o declarație în legătură cu faptele ce mi-au fost imputate. Ieri am văzut în spațiul public acuzații ce nu mi-au fost aduse la cunoștință”, a afirmat Greblă.

”Am venit pentru a vedea pentru ce sunt jduecat pentru că am impresia că judecarea mea are loc în spațiul public încă de ieri (n.r. marți)”, a spus magistratul.

Întrebat dacă a încercat să intervină la DNA pentru a afla informații din dosarele altor persoane, Greblă a explicat că nu avea cum să facă acest lucru din moment ce el nu deține informații nici din propriul dosar.

”Eu nu am încercat niciodată și nici nu aveam cum să aflu despre alții. Eu nu știu despre mine, aflu din spațiul public. Cum aș putea afla despre alții?!”, a arătat judecătorul CCR.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…