Toni Greblă, scos din DNA și dus în arest: Sigur că mi se pare o măsură excesivă

Toni Greblă, scos din DNA și dus în arest: Sigur că mi se pare o măsură excesivă

Fostul judecător al Curții Constituționale Toni Greblă a fost scos marți din sediul DNA și dus în arestul Poliției Capitalei, el declarând la ieșire că măsura reținerii i se pare una excesivă.

Întrebat despre reținerea sa, Toni Greblă a răspuns: "Sigur că mi se pare o măsură excesivă".

Referitor la posibilitatea de a face denunțuri pentru a-și ușura situația, fostul judecător a spus că este exclus acest lucru.

Avocatul său, Petre Buneci, a susținut că este vorba despre aceleași acuzații care se știau și că Toni Greblă nu avea ce să recunoască.

"Procurorii asta spun, ca să meargă umilirea până la capăt, că în 24 de ore să meargă cu propunerea de arest la domiciliu. (...)
Ar fi încercat (n.r. — Toni Greblă) să vândă 50 de capre prin persoane interpuse, asta ar fi noutatea în prezent, că ar fi venit un avocat care a făcut un autodenunț că o anumită persoană l-a rugat să încheie nu știu ce contract de vânzare-cumpărare al caprelor", a susținut avocatul.

Un alt avocat, Carmen Popa, a subliniat că Toni Greblă este foarte pregătit să treacă prin această situație dificilă și că nu poate spune ce a declarat procurorilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”