TRAGEDIA Colectiv ia PROPORȚII: 49 de morți. Un al doilea rănit a murit într-un spital din Liverpool

TRAGEDIA Colectiv ia PROPORȚII: 49 de morți. Un al doilea rănit a murit într-un spital din Liverpool

Numarul persoanelor decedate ca urmare a incendiului din clubul Colectiv se ridica la 49. Victima, care suferise arsuri pe 60% din suprafata corpului si se afla in coma indusa, a decedat in aceasta seara intr-un spital din Liverpool unde fusese adusa din tara recent, anunta Realitatea TV.

Premierul intermar Sorin Cimpeanu a anuntat ca repatrierea ranitilor din incendiul din clubul Colectiv, decedati in strainatate, se va face in regim de urgenta. Acesta a mai adaugat ca toate costurile sunt suportate de statul roman."Este o legatura permanenta inclusiv cu spitalul in care s-a pierdut ultima victima, cea de-a 48-a. Repatrierea se va face in regim de urgenta, costurile fiind asigurate din Fondul de Rezerva al Guvernului", a precizat Sorin Cimpeanu.

In cursul zilei de luni, bilantul tragediei urcase la 48 de morti, dupa ce jurnalista Teodora Maftei a murit la o clinica din Israel, unde a fost transferata saptamana trecuta, iar luni seara si-a pierdut viata Liviu Zaharescu, un tanar din Brasov, care lucra ca fotograf pentru o publicatie online de muzica rock. Tot luni a decedat la Birmigham si Tudor Golu (28 de ani), chitaristul formatiei Axial Lead, artist grafic, animator 2D si 3D si cel care a facut videoclipul melodiei "The day we die", al trupei Goodgye to Gravity.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...