Traian Băsescu, despre candidatura la șefia PMP: Nu știu, o să văd

Traian Băsescu, despre candidatura la șefia PMP: Nu știu, o să văd

Fostul președinte Traian Băsescu, recent înscris în Partidul Mișcarea Populară (PMP), a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că nu știe la acest moment dacă va candida la șefia PMP. ''O să văd'', a spus acesta. Întrebat de jurnaliști dacă la Congresul partidului din 24 octombrie va candida la președinția PMP, Traian Băsescu a răspuns că nu știe, apoi a adăugat: ''nu știu, o să văd!''.

Traian Băsescu s-a înscris vineri în Partidul Mișcarea Populară (PMP) și a participat, sâmbătă, la Sinaia, la Colegiul Național al partidului. El a vorbit despre ceea ce trebuie să facă partidul în perioada următoare, să se orienteze către problemele țării, să se pregătească de congres și apoi de alegeri. Traian Băsescu a vorbit pe larg despre situația geopolitică externă și despre criza migranților, subliniind că astfel de subiecte trebuie lansate în dezbatere publică.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…