Trei persoane reținute în urma perchezițiilor de luni din Ialomița și Tulcea

Trei persoane reținute în urma perchezițiilor de luni din Ialomița și Tulcea

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore și urmează să fie prezentate marți Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, cu propunere de arestare preventivă, în urma celor nouă percheziții efectuate pe raza județelor Ialomița și Tulcea la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de IGPR, perchezițiile au fost efectuate la sediile unor societăți comerciale, o unitate medicală din municipiul Slobozia, precum și la domiciliile mai multor persoane.

Din cercetări a reieșit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanții unității medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societățile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat mai multe documente și unități de calcul pentru probarea activității infracționale.

De asemenea, patru persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni au fost conduse, pentru audieri, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

2 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…