Trei zile de trafic rutier restricționat pe podul de la Șoimuș, la intrarea pe autostrada spre Sibiu

Trei zile de trafic rutier restricționat pe podul de la Șoimuș, la intrarea pe autostrada spre Sibiu

Traficul rutier pe podul din localitatea hunedoreană Șoimuș, la intrarea din Deva pe autostrada spre Sibiu, va fi restricționat în perioada 23-25 ianuarie, din cauza lucrărilor de reparații ce vor fi executate pe acest tronson, a informat joi Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

În cele trei zile în care se va lucra la partea carosabilă a podului, circulația autovehiculelor se va desfășura, între orele 9,00-17,00, pe un singur sens, alternativ, și va fi dirijată cu ajutorul piloților de trafic.

'Recomandăm tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona, să rămână în coloană și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor sau piloților de trafic care acționează la fața locului. De asemenea, le recomandăm tuturor conducătorilor auto să mărească distanța în mers, între autovehicule, iar în cazul în care vor încheia coloanele de mașini ce se vor forma, îi sfătuim să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe șoferii care se apropie din spate să oprească din timp', se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis joi AGERPRES.

Podul de peste râul Mureș, din localitatea Șoimuș, s-a degradat foarte mult în ultima perioadă, din cauza traficului greu și a miilor de mașini care îl traversează zilnic. Șoseaua este plină de gropi care îngreunează circulația mașinilor ce intenționează să ajungă pe autostrada Deva-Sibiu sau a celor care vin de pe autostradă și se îndreaptă spre Arad pe DN7.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA