Trei zile de trafic rutier restricționat pe podul de la Șoimuș, la intrarea pe autostrada spre Sibiu

Trei zile de trafic rutier restricționat pe podul de la Șoimuș, la intrarea pe autostrada spre Sibiu

Traficul rutier pe podul din localitatea hunedoreană Șoimuș, la intrarea din Deva pe autostrada spre Sibiu, va fi restricționat în perioada 23-25 ianuarie, din cauza lucrărilor de reparații ce vor fi executate pe acest tronson, a informat joi Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

În cele trei zile în care se va lucra la partea carosabilă a podului, circulația autovehiculelor se va desfășura, între orele 9,00-17,00, pe un singur sens, alternativ, și va fi dirijată cu ajutorul piloților de trafic.

'Recomandăm tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona, să rămână în coloană și să respecte cu strictețe semnalele și indicațiile polițiștilor sau piloților de trafic care acționează la fața locului. De asemenea, le recomandăm tuturor conducătorilor auto să mărească distanța în mers, între autovehicule, iar în cazul în care vor încheia coloanele de mașini ce se vor forma, îi sfătuim să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe șoferii care se apropie din spate să oprească din timp', se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis joi AGERPRES.

Podul de peste râul Mureș, din localitatea Șoimuș, s-a degradat foarte mult în ultima perioadă, din cauza traficului greu și a miilor de mașini care îl traversează zilnic. Șoseaua este plină de gropi care îngreunează circulația mașinilor ce intenționează să ajungă pe autostrada Deva-Sibiu sau a celor care vin de pe autostradă și se îndreaptă spre Arad pe DN7.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…