Trupul unui bărbat adus de valurile mării la țărm, la Mangalia

Trupul unui bărbat adus de valurile mării la țărm, la Mangalia

Trupul unui bărbat dispărut de sâmbătă în mare a fost adus la țărm, duminică, la Mangalia. Bărbatul era din Bârlad, lucra la Șantierul Naval Daewoo Mangalia și locuia într-unul dintre căminele puse la dispoziție de angajator.

Duminică, un tânăr de 17 ani aflat în vacanță la Neptun, în pericol de înec, a putut fi scos din apă, cadrele medicale ale ambulanței reușind să-l resusciteze. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia.

În aceeași zi, la Constanța, echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au reluat căutarea unui tânăr care ar fi dispărut în mare, în zona plajei Modern.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța, dr. Claudia Tatarici, a declarat, pentru AGERPRES, că începând de vineri și până duminică dimineață, ambulanța a fost solicitată în 17 cazuri de înec în stațiunile litoralului, în patru situații fiind constatat decesul la fața locului. În celelalte cazuri, victimelor li s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind apoi transportate la spital.

Printre persoanele dispărute în mare și încă negăsite este și un tânăr de 18 ani care își petrecea vacanța la Costinești.

Deși marea este agitată, cu valuri înalte și curenți puternici, iar salvamarii au arborat steagurile roșii pentru avertizarea turiștilor că nu au voie să facă baie, mulți dintre aceștia ignoră atenționările. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…