TUPEU până la CAPĂT/Dragnea mai are un MORT pe ȚEAVĂ: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Nesimțirea și tupeul pesediștilor au ajuns să ne agreseze deja viața. Ei niciodată nu sunt vinovați. Întotdeauna, când sunt cercetați sau condamnați, ei sunt victimele unor neînțelegeri, a unor răzbunări. Aproape incredibil, sfidând aproape credința creștină în care a fost botezat, Dragnea a mai scos un mort din pălăria de vrăjitor.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirmă că simte o mare nedreptate şi regrete uriaşe, inclusiv pentru că fratele său "a murit din cauza acestui dosar".

Fratele lui Liviu Dragnea a decedat în august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de CANCER.

"Simt o mare nedreptate şi două regrete uriaşe, dintre care unul este că fratele meu a murit din cauza acestui dosar, iar familia mea este aproape distrusă", a spus Dragnea, duminică seara, la Antena 3.

El a reiterat că se simte nevinovat faţă de acuzaţiile pentru care a fost condamnat de instanţă în dosarul "Referendumul" şi că a trăit cu speranţa că va fi achitat.

Aici trăiește, ,,tristă și distrusă'' familia acestui nenorocit

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

El a precizat că se consideră în continuare nevinovat, dar că a luat act de decizia instanţei, neştiind însă care va fi motivarea deciziei.

Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Anchetatorii susţin că Dragnea a fost susţinut în fraudarea referendumului de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt. Aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări