Ucigașul femeii din Slatina și-a recunoscut fapta

Ucigașul femeii din Slatina și-a recunoscut fapta

Principalul suspect în cazul crimei de vineri seară de la Slatina, Eugen Fană, căruia i-a căzut victimă o femeie de 36 de ani, şi-a recunoscut fapta, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. El le-a povestit anchetatorilor că plănuise crima cu două zile înainte.

Eugen Fană le-a spus procurorilor că plănuise crima încă de miercuri, când a cumpărat şi un cuţit de la magazin. În urma audierilor, anchetatorii au schimbat încadrarea faptelor în temeiul cărora porniseră urmărirea penală. Dacă cercetările au fost demarate pentru omor calificat şi furt calificat, acum omul este urmărit penal pentru omor cu premeditare şi prin cruzimi şi furt calificat. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de luni urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„În cursul zilei de ieri, 5 aprilie 2015, agresorul a fost audiat şi a recunoscut săvârşirea faptei. Conform declaraţiei sale, acesta a luat această hotărâre în urmă cu două zile, sens în care a cumpărat un cuţit de la un magazin din oraş. A fost reţinut pentru un interval de 24 de ore, începând cu data de începând cu data de 05.04.2015 ora 14:30. Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, urmează ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt să solicite, in cursul zilei de astăzi, arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Eugen Fană a ucis-o, vineri seară, pe Nela Micli din Slatina în apartamentul acesteia cu 16 lovituri de cuţit, după ce fusese concediat de la firma la care lucra de soţul victimei. În locuinţă se afla şi fiul familiei Micli, pe care agresorul l-a închis într-o altă încăpere pentru a nu fi martor la ceea ce avea de gând să facă. După crimă, autorul a furat autoturismul femeii parcat în apropierea blocului şi a fugit. El a fost identificat şi prins de poliţişti în dimineaţa zilei de sâmbătă, într-o localitate din judeţul Vâlcea. În timpul acţiunii poliţiştilor, Eugen Fană a încercat să se sinucidă înghiţind o substanţă necunoscută. El se află acum în afara oricărui pericol. Criminalul are. la rândul său, familie, fiind tatăl unui băieţel. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…