Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Udrea despre dosarul 'Bute': Proba justiției de tip nou; delațiunea - suficientă în inculparea și arestarea unui om

Deputatul Elena Udrea susține că dosarul ''Gala Bute'' este unul în care procurorii ''au îngrămădit în mare viteză acuzații diverse'' la adresa ei și anunță că se va apăra pentru că ''acest dosar este proba justiției de tip nou, în care delațiunea este suficientă în inculparea și arestarea unui om''.

''De astăzi dosarul în care am fost 72 de zile arestată este public. Numit incorect și pe nedrept Gala Bute (față de campionul Lucian Bute), în realitate ar trebui să fie Dosarul Elena Udrea, pentru că este un dosar în care procurorii au îngrămădit în mare viteză acuzații diverse la adresa mea, ținta fiind fără dubii arestarea. (...) De astăzi, pot vorbi liber despre acest dosar, despre acuzații, probe și presiunile făcute de procurori pentru a obține declarații împotriva mea, care continuă și acum. Fiți siguri că mă voi apăra cu toate armele, nu pentru că mă consider în general un politician fără greșeli, ci pentru că acest dosar este proba justiției de tip nou, în care delațiunea este suficientă în inculparea și arestarea unui om'', a scris Elena Udrea, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că acuzațiile care i se aduc nu sunt susținute cu probe, iar declarațiile date de foști colaboratori le-a adus libertatea acestora și reduceri succesive ale pedepsei.

''Abuz în serviciu în condițiile în care nu se precizează ce anume am făcut eu defectuos, ori nu am făcut deloc, deși ar fi trebuit să fac, în ceea ce privește implicarea MDRT în Gala Bute. Trei luări de mită, pentru care singurele probe sunt declarațiile, mai greu sau mai ușor date de foști colaboratori, care fiind puși în fața probelor și cu amenințarea arestării sfârșesc prin a recunoaște că au luat bani, dar evident nu pentru ei, ci pentru șef, pentru Elena Udrea! Ceea ce le-a adus libertatea, mie arestarea și pentru ei, în loc de o pedeapsă întreagă, reduceri succesive ale acesteia. (...) Dacă o asistentă medicală care lucrează cu un mare profesor este prinsă că a luat bani de la pacienți și are de ales între a fi arestată și condamnată și a spune că îi dădea de fapt banii profesorului astfel rămânând liberă și eventual chiar cu o pedeapsă mult redusă și chiar fără executare la final, ce credeți că va face?'', a scris Udrea. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE / Care sunt cele cinci state care ar fi votat împotriva Laurei Codruţa Kovesi

2 „Grupul Mykonos” conduce din umbră România. Dăncilă, un pericol pentru siguranța națională!

3 Tic-tac! Un important om politic va fi deconspirat ca slugă a Securității! Campania pentru prezidențiale va să…

4 HOPA! Cu o zi înainte de plecarea în SUA, Dăncilă modifică Legea Dragnea / Vâlcov pentru gazele din Marea Neagră…

5 Imaginea Mafiei PSD! Detalii-ȘOC despre ÎMPRUMUTURILE Rovanei Plumb! Oameni buni, acești infractori au ÎNGROPA…

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!