Udrea: Eu nu vreau să fac denunțuri; vreau să spun lucrurile pe care le știu în legătură cu cele două acuzații

Udrea: Eu nu vreau să fac denunțuri; vreau să spun lucrurile pe care le știu în legătură cu cele două acuzații

Deputatul Elena Udrea a declarat marți că nu a spus niciodată că este gata să facă denunțuri sau dezvăluiri în legătură cu cele două noi acuzații care i se aduc, care sunt "neadevărate", ci că vrea să spună procurorilor și judecătorilor lucrurile pe care le știe în legătură cu acestea.

"Eu nu vreau să fac nici denunțuri, nici dezvăluiri. Eu vreau să spun procurorilor, judecătorilor lucrurile pe care le știu în legătură cu cele două acuzații care mi se aduc și care, în ceea ce mă privește, sunt neadevărate. Despre situațiile respective cunosc lucruri și vreau să le spun procurorilor", a precizat Udrea, înainte de a intra la ședința Comisiei pentru abuzuri din Camera Deputaților.

Întrebată dacă a văzut denunțul făcut de Ana Maria Topoliceanu la dosarul cauzei, ea a răspuns afirmativ, însă a precizat că nu era nicio declarație la dosar în care se afirmă că ar fi primit, în sediul PDL, în prezența lui Vasile Blaga, o geantă în care se aflau 3,8 milioane de dolari.

"Nu există această declarație în dosar, o astfel de declarație nu există în dosar. Categoric nu și în situația aceasta trebuie lămurite (n.r. lucrurile) și le pot lămuri. Dacă procurorii m-ar fi chemat și nu ar fi cerut direct arestarea preventivă, aveau ocazia să afle adevărul despre cum s-au întâmplat lucrurile, nimeni nu spune că eu aș fi luat geanta cu bani, nici măcar denunțătoarea nu spune că eu aș fi luat geanta cu bani. Dar despre lucrul acesta știu cât de cât ce s-a întâmplat și pot să spun procurorilor. Dacă m-ar fi întrebat, le-aș fi spus de la început și poate nu se ajungea la arestarea preventivă. Ca urmare, ceea ce voi spune cu siguranță că veți afla și dumneavoastră", a arătat Udrea.

În context, Elena Udrea a declarat că miercuri nu le va cere nimic parlamentarilor, ci le va spune lucruri pe care ei trebuie să le știe.

"O să le spun lucrurile pe care cred eu că trebuie să le știe, lucruri care cred eu că trebuie spuse de la tribuna Parlamentului. Nu le voi cere nimic, eu doar le voi spune ce cred că trebuie să audă și în rest să facă dânșii cum vor considera", a precizat Udrea.

Plenul Camerei Deputaților urmează să discute, miercuri, cererile DNA care o vizează pe Elena Udrea privind ridicarea imunității pentru urmărire penală, reținere și arestare preventivă, iar votul asupra rapoartelor Comisiei juridice în acest caz va fi secret cu bile.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…