Udrea: Isteria acuzațiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească

Udrea: Isteria acuzațiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească

Deputatul Elena Udrea susține că acuzația care i se aduce în dosarul Microsoft se reduce la faptul că a fost soția lui Dorin Cocoș și se presupune că ar fi știut ce făcea acesta și subliniază că ''isteria acuzațiilor'' la adresa sa trebuie să se oprească.

''Acuzații închipuite și speculații fără temei ale procurorilor continuă să curgă gârlă împotriva mea pe toate mass-media. E un veritabil delir. În România pare că s-a inventat un nou sport național: ce acuzații neprobate să-i mai aducem Elenei Udrea, în speranța că, neputând să se apere, pentru că e în arest, nu va putea să răspundă. Adevărul gol-goluț este că în dosarul Microsoft acuzația care mi se aduce se reduce la faptul că am fost soția lui Dorin Cocoș și se presupune că aș fi știut ce făcea acesta. Pornind de aici, se fabulează și se inventează povești nemuritoare. Dar asta se știa și înainte de 29 ianuarie, când am fost pusă sub acuzare, se știa și anul trecut, când s-a deschis dosar împotriva lui Dorin Cocoș. Între timp, nimic nou, nicio probă suplimentară'', a transmis Udrea, joi, pe pagina sa de Facebook .

Ea adaugă că ''isteria acuzațiilor'' la adresa sa, ''rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească'', pentru că se ajunge ''într-o fundătură logică''.

''Procurorii lansează acuzațiile, inflamează presa și, apoi, împotriva mea se iau măsuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivația judecătorilor). Sunt acuzată la televizor, în ziare și pe site-uri, dar nu pot să mă apăr sau, dacă încerc să o fac, sunt sancționată pentru asta. Unde e democrația dacă acuzatorii pot spune orice, dar nimeni nu vrea să audă argumentele apărării? Judecătorii, oricine ar fi ei și orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici și curajoși. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte și probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, și până acum'', conchide Elena Udrea.

Într-o postare anterioară, Elena Udrea preciza că, fiind arestată preventiv, nu are acces la telefon sau internet, mesajele de pe Facebook fiind transmise prin intermediul avocatului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”