Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Un argentianian a fost arestat pentru că-și ținea soția și fiul autist într-o cușcă

Un argentinian în vârstă de 66 de ani a fost arestat după ce autoritățile au descoperit că-și ținea de mai mulți ani soția și fiul care suferă de autism închiși într-o cușcă și îi hrănea cu mâncare pentru câini, conform unui material publicat de MIA. Din când în când, pentru a-și "relaxa" fiul, argentinianul Eduardo Oviedo îl punea pe acesta să inhaleze vapori de benzină.

Tabloul condițiilor în care erau ținute victimele este parcă desprins din filmele de groază. În interiorul cuștii confecționate din cărămizi, lemn și bare de fier se aflau pungi cu excremente umane, resturi de mâncare pentru câini, seringi folosite, canistre de benzină, lacăte, lanțuri și bucăți de funie folosite probabil pentru a-i lega pe cei doi.

"Este o poveste de groază. Dacă intri în această casă vezi ce înseamnă adevărata nebunie", a comentat o sursă din rândul anchetatorilor.

Suspectul Eduardo Oviedo este un fost lucrător în construcții. Soția sa, 61 de ani, are anumite probleme psihice, iar fiul său are 32 de ani, suferă de autism și abia dacă vorbește. Oviedo îi hrănea pe cei doi printre zăbrelele cuștii în care îi ținea închiși.

Poliția a descoperit această casă a ororilor, aflată în stațiunea Mar del Plata, în urma unor informații primite de la rude și de la vecinii argentinianului.

Eduardo Oviedo a fost arestat și va fi pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de răpire, tortură, tratamente degradante și ținere în sclavie. Suspectul va fi supus unei evaluări psihiatrice.

Dacă va fi găsit vinovat, ținând cont de circumstanțele agravante pe care le prezintă acest caz, Oviedo ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Argentinianul are și alți copii care locuiesc în același cartier însă s-au temut de tatăl lor și au păstrat tăcerea o lungă perioadă de timp. Până la urmă însă ei s-au adresat poliției.

Deocamdată nu se știe cu exactitate câți ani și-a ținut soția și fiul autist în aceste condiții. Ambele victime au fost internate sâmbătă într-un spital.

Una dintre norele lui Oviedo l-a descris pe acesta ca fiind un bărbat extrem de violent ce recurgea deseori la amenințări. "Odată a venit la noi cu o macetă în mână pentru că l-am rugat să-și spele soția și fiul cu handicap", a declarat nora a cărei identitate este protejată.

Eduardo Oviedo nu a opus rezistență arestării și respinge toate acuzațiile ce i se aduc.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ZVON / Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea ț…

2 HOPA! Arafat, aproape să fie luat de ambulanța penală. Nou dosar la DNA

3 „Bă românule, ce suflet ai să filmezi suferinţa a doi copii care se zbat să trăiască?” Da, oameni buni, s-a în…

4 O să aveți un șoc! Amănunte incredibile despre cele 4 Chine și complicitatea murdară a liderilor occidentali

5 Mafia PSD / Dăncilă i-a prelungit, la excepțional, fratelui țiitoarei lui Dragnea, mandatul de la Bruxelles. Ce …

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb