Un avion ultrauşor s-a PRĂBUŞIT în Ilfov. Echipajele ISU se deplasează la locul accidentului Apelantul la 112 nu a mai fost sigur de ce a văzut.

Un avion ultrauşor s-a PRĂBUŞIT în Ilfov. Echipajele ISU se deplasează la locul accidentului Apelantul la 112 nu a mai fost sigur de ce a văzut.

Un avion ultrauşor s-a prăbuşit, luni seară, pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie din judeţul Ilfov, la faţa locului deplasându-se echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Nu se cunosc deocamdată informaţii privind eventuale victime.

"La 112 s-a primit un apel legat de acest incident, echipajele noastre se deplasează la faţa locului. Nu ştim, deocamdată, mai multe informaţii", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Ilfov.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, tot pentru MEDIAFAX, că apelul la 112 a fost făcut de un bărbat. Acesta a spus că a văzut un avion de mici dimensiuni, de culoare albă, din care ieşea fum şi care s-ar fi prăbuşit.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA