Un avion ultrauşor s-a PRĂBUŞIT în Ilfov. Echipajele ISU se deplasează la locul accidentului Apelantul la 112 nu a mai fost sigur de ce a văzut.

Un avion ultrauşor s-a PRĂBUŞIT în Ilfov. Echipajele ISU se deplasează la locul accidentului Apelantul la 112 nu a mai fost sigur de ce a văzut.

Un avion ultrauşor s-a prăbuşit, luni seară, pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie din judeţul Ilfov, la faţa locului deplasându-se echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Nu se cunosc deocamdată informaţii privind eventuale victime.

"La 112 s-a primit un apel legat de acest incident, echipajele noastre se deplasează la faţa locului. Nu ştim, deocamdată, mai multe informaţii", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Ilfov.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, tot pentru MEDIAFAX, că apelul la 112 a fost făcut de un bărbat. Acesta a spus că a văzut un avion de mici dimensiuni, de culoare albă, din care ieşea fum şi care s-ar fi prăbuşit.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e