Un bărbat a murit, altul este grav rănit în urma unei explozii produse la o vulcanizare din Piteşti

Un bărbat a murit, altul este grav rănit în urma unei explozii produse la o vulcanizare din Piteşti

Un bărbat de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, în urma unei explozii produse, marţi dimineaţă, la o vulcanizare din Piteşti, incidentul având loc în timp ce victimele încercau să schimbe o anvelopă a unui camion, arată primele informaţii furnizate de ISU Argeş.

Un bărbat a murit, altul este grav rănit în urma unei explozii produse la o vulcanizare din Piteşti (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc la o vulcanizare situată pe strada Depozitelor din Piteşti, iar ambii bărbaţi erau angajaţi ai vulcanizării.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, cei doi bărbaţi - unul în vârstă de 27 de ani, celălalt de 34 de ani - încercau să schimbe un cauciuc al unui camion, când s-a produs o explozie.

În urma deflagraţiei, bărbatul de 27 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit, iar cel de 34 de ani a suferit un traumatism cranio-facial şi a fost preluat de o ambulanţă SMURD pentru terapie intensivă, fiind transportat la spital.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, specialiştii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost sesizaţi, urmând ca aceştia să stabilească dacă au fost respectate condiţiile de lucru de către cei doi şi de către angajator.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale