Un bărbat şi-a omorât fiica de 34 de ani cu lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis

Un bărbat şi-a omorât fiica de 34 de ani cu lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 59 de ani din ani din Călan, judeţul Hunedoara, şi fiica acestuia, în vârstă de 34 de ani, au fost găsiți morți în locuința lor, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de către tatăl său, care apoi s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii, alertaţi de vecini care au anunţat că se aude scandal dintr-un apartament din Călan, au descoperit, luni dimineaţă, cadavrele a două persoane, tată şi fiică.

"Din primele cercetări reiese că a fost o crimă urmată de sinucidere. Tatăl, în vârstă de 59 de ani, şi-a omorât fiica cu mai multe lovituri de cuţit aplicate în zona toracelui, apoi s-a sinucis tăindu-şi venele", a declarat subcomisarul Bogdan Niţu.

Fiica bărbatului avea 34 de ani.

Anchetatorii susţin că este posibil ca bărbatul să fi ingerat şi o substanţă periculoasă, însă acest lucru va fi stabilit în urma analizelor făcute de medicii legişti.

Mediafax

Sursa: ziaruldeiasi.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

5 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală