Un bărbat şi-a omorât fiica de 34 de ani cu lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis

Un bărbat şi-a omorât fiica de 34 de ani cu lovituri de cuţit, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 59 de ani din ani din Călan, judeţul Hunedoara, şi fiica acestuia, în vârstă de 34 de ani, au fost găsiți morți în locuința lor, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de către tatăl său, care apoi s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, poliţiştii, alertaţi de vecini care au anunţat că se aude scandal dintr-un apartament din Călan, au descoperit, luni dimineaţă, cadavrele a două persoane, tată şi fiică.

"Din primele cercetări reiese că a fost o crimă urmată de sinucidere. Tatăl, în vârstă de 59 de ani, şi-a omorât fiica cu mai multe lovituri de cuţit aplicate în zona toracelui, apoi s-a sinucis tăindu-şi venele", a declarat subcomisarul Bogdan Niţu.

Fiica bărbatului avea 34 de ani.

Anchetatorii susţin că este posibil ca bărbatul să fi ingerat şi o substanţă periculoasă, însă acest lucru va fi stabilit în urma analizelor făcute de medicii legişti.

Mediafax

Sursa: ziaruldeiasi.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro