Un oraş din România, în topul celor valoroase DESTINAŢII NECUNOSCUTE

Un oraş din România, în topul celor valoroase DESTINAŢII NECUNOSCUTE

Sibiul, în topul celor mai valoroase destinaţii necunoscute / FOTO: freehdwallpapers1.blogspot.com

Orașul din sudul Transilvaniei este situat pe locul 8, peste orașul Kosice, capitala culturală a anului trecut și peste orașul spaniol Malaga, celebru pentru vinul cu același nume, scrie transilvaniareporter.ro .

"Construită în secolul al 12-lea, cetatea românească Sibiu este o destinație ideală pentru pasionații de istorie. Orașul se mândrește cu multe din fortificațiile originale, vizitatorii se pot plimba printr-un labirint de scări de piatră și arcade, pentru a explora arhitectura rustică a zonei. Opriți-vă în Piața Mare, pentru a vizita Palatul Brukenthal, un conac maiestuos din secolul al 18-lea, care găzuiește una dintre cele mai vechi colecții de artă din lume", notează autorii topului.

Podiumul clasamentului este ocupat, în ordine, de Porto Palermo, în Albania, Saint-Agnes, în Franța și Coimbra, în Franța. Clasamentul integral, aici.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu