Un tramvai din Capitală a deraiat

Un tramvai din Capitală a deraiat

Un tramvai al liniei 27 din Bucureşti a deraiat miercuri, în jurul orei 13.30, la intersecţia bulevardelor Th. Pallady şi 1 Decembrie, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Un tramvai din Capitală a deraiat (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia în zona din Sectorul 3 unde a deraiat un tramvai a fost reluată în jurul orei 14.30, după repunerea acestuia pe şine, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Pentru evitarea blocajelor de circulaţie în zonă, tramvaiele liniilor 23 şi 27 au întors, temporar, la Piaţa Titan, a precizat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

De asemenea, pentru preluarea călătorilor, între staţiile Piaţa Titan şi RATB Titan a circulat, până la reluarea circulaţiei tramvaielor, linia navetă de autobuze 627.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu