UPDATE Accidentul de pe Lacul Snagov: Bărbatul dispărut a fost găsit mort de scafandri

UPDATE Accidentul de pe Lacul Snagov: Bărbatul dispărut a fost găsit mort de scafandri

Bărbatul în vârstă de 60 de ani, care a dispărut în urma accidentului de pe lacul Snagov, a fost găsit mort de către scafandri, a anunțat, duminică, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Potrivit sursei citate, persoana a fost găsită la șase metri adâncime, în afara zonei de impact dintre cele două ambarcațiuni implicate în accident.

Echipajele ISU au efectuat căutări în Lacul Snagov, unde au găsit și o ambarcațiune scufundată la 200 de metri de mal. Bărbatul a fost găsit la 40 de metri față de ambarcațiunea scufundată.

Cinci persoane au fost rănite și o persoană era de negăsit în urma unui accident produs la puțin timp după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, pe lacul Snagov, după ce două ambarcațiuni s-au ciocnit.

Coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița, a declarat, pentru AGERPRES, că una dintre victime "în aparență" nu prezenta leziuni și a refuzat transportul la spital.

Potrivit medicului, dintre celelalte patru victime, două au fost transportate la Spitalul Elias și două la Spitalul de Urgență Floreasca, toate prezentând politraumatisme.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...