UPDATE Amenințare cu bombă la o școală generală din municipiul Hunedoara; specialiștii fac verificări

UPDATE Amenințare cu bombă la o școală generală din municipiul Hunedoara; specialiștii fac verificări

Activitatea la Școala generală numărul 4 din municipiul Hunedoara a fost oprită joi dimineața după ce la numărul de urgență 112 a fost primit un telefon care anunța că în zonă a fost plasată o bombă. Peste 900 de elevi și 60 de profesori au fost evacuați.

Elevii și cadrele didactice au ieșit singuri din clădirea școlii, iar o parte dintre ei așteaptă ca specialiștii geniști să finalizeze verificările începute la fața locului. Circulația în zonă este restricționată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu, din primele verificări se pare că vocea care a sunat la 112 ar aparține unui copil.

La fața locului au fost mobilizate forțe ale SRI, ISU și Poliției, iar zona a fost izolată pentru ca specialiștii să poată efectua verificările care se impun în aceste situații.

În cazul în care informația nu se va adeveri se va trece la identificarea persoanei care a alertat autoritățile și la aplicarea măsurilor prevăzute de lege în astfel de cazuri.

AGERPRES/(AS — autor: Sorin Blada, editor: Mihai Simionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”