UPDATE Incendiul izbucnit la un depozit din strada Drumul între Tarlale a fost stins

UPDATE Incendiul izbucnit la un depozit din strada Drumul între Tarlale a fost stins

Incendiul puternic, izbucnit vineri la un depozit din strada Drumul între Tarlale, a fost stins de pompieri după circa două ore de intervenție, au anunțat, pentru AGERPRES, oficiali ai ISU București.

În acțiunea de lichidare a focului au fost mobilizate efective însemnate, respectiv 25 de autospeciale, dintre care 16 de stingere, depozitul având în interior materiale inflamabile — solvenți, rășină, alte substanțe pentru industria chimică.

Flăcările au afectat o singură persoană, care are arsuri pe 50-60 % din suprafața corpului, fiind transportată la Spitalul Floreasca în stare gravă.

Incendiul a afectat mai mult de jumătate din suprafața totală a depozitului — circa 300 mp din cei 500 mp. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!