UPDATE Percheziții la omul de afaceri Dan Adamescu

Omul de afaceri Dan Adamescu, cel care controlează ASTRA Asigurări și Unirea Shopping Center, a primit astăzi acasă vizita procurorilor, dar și sediile firmelor deținute de acesta au fost percheziționate, într-o acțiune în directă legătură cu dosarul celor patru judecători de la Tribunalul București reținuți marți pentru fapte de corupție. Direcția Națională Anticorupție a confirmat astăzi într-un comunicat că s-au efectuat percheziții la nouă sedii ale unor societăți comerciale, precum și la sediul unei persoane fizice, toate în București. Perchezițiile au legătură cu dosarul în care marți au fost arestați patru judecători de la Tribunalul București, DNA precizând că în dosarul judecătorilor se efectuează urmărirea penală și față de alte persoane decât cei patru magistrați reținuți.
Adamescu este suspectat că ar fi dat mită procurorilor învinuiți, pentru a salva de la insolvență firme pe care le controlează, informează Mediafax, citând surse judiciare.

-----------------------------------------

Domiciliul omului de afaceri Dan Adamescu, dar și sediul firmei de asigurări Astra sunt percheziționate la această oră. Adamescu este suspectat de fapte de corupție, iar perchezițiile ar avea legătură cu dosarul magistraților de la Tribunalul București aflați deja în arest, informează Digi24. Concret, afaceristul este suspectat că a încercat să evite intrarea în insolvență a unei firme pe care o controlează, dând mită.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

2 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

3 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

4 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

5 Poluare masivă în București miercuri dimineață / Ard fecalele de la o fostă fermă de porci dintre Periș și Ostra…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea