UPDATE/Percheziţii DNA la o sucursală Hidroelectrica

UPDATE/Percheziţii DNA la o sucursală Hidroelectrica

UPDATE/Percheziţiile au loc la Sucursala HIDROCENTRALE Curtea de Argeș din cadrul Societății de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA SA; SC FILIALA PENTRU REPARAȚII ȘI SERVICII HIDROSERV CURTEA DE Argeș SA; Centrala Hidroenergetică CHE Noapteș; Locuințele suspectilor OPREA FILOFTIA, OPREA OCTAVIAN FLORIAN, VULPARU ȘTEFAN, STOIAN FLORIN NICOLAE.

Procurorii DNA fac miercuri şapte perchezitii în judeţul Argeş pentru fapte de corupţie comise între anii 2011-2012. Unul dintre cei acuzaţi este unul dintre directorii Hidroelectrică. Se fac percheziţii şi la unii oameni de afaceri. 

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Pitești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise în perioada 2011 – 2012.

În cursul zilei de 15 iulie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații, situate pe raza județului Argeș, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe