Vaslui: Șeful Biroului Rutier Vaslui, reținut pentru 24 de ore (surse)

Vaslui: Șeful Biroului Rutier Vaslui, reținut pentru 24 de ore (surse)

Șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale Vaslui, inspectorul Iulian Munteanu, a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, în urma unei ordonanțe emise de procurorii Serviciului Teritorial Iași al DNA, au precizat pentru AGERPRES surse judiciare. El va fi prezentat, sâmbătă, instanței cu propunere de arestare preventivă.

DNA a anunțat, pe 10 decembrie, că procurorii efectuează 13 percheziții în București, Vaslui și Ilfov, dintre care trei sunt sedii ale unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2013 — 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 — 2015. În cursul zilei de 10 decembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, dintre care trei sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA, transmis la acea dată AGERPRES.

Surse judiciare au precizat atunci că anchetatorii au efectuat percheziții la un birou din cadrul Direcției Poliției Rutiere de la IGPR, la Poliția municipiului Vaslui și la IPJ Vaslui, iar cercetările vizează fapte de trafic de influență, luare de mită, abuz în serviciu, existând suspiciuni de comitere a acestor infracțiuni de către funcționari din aceste instituții.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale