Vaslui: Șeful Biroului Rutier Vaslui, reținut pentru 24 de ore (surse)

Vaslui: Șeful Biroului Rutier Vaslui, reținut pentru 24 de ore (surse)

Șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale Vaslui, inspectorul Iulian Munteanu, a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, în urma unei ordonanțe emise de procurorii Serviciului Teritorial Iași al DNA, au precizat pentru AGERPRES surse judiciare. El va fi prezentat, sâmbătă, instanței cu propunere de arestare preventivă.

DNA a anunțat, pe 10 decembrie, că procurorii efectuează 13 percheziții în București, Vaslui și Ilfov, dintre care trei sunt sedii ale unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2013 — 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 — 2015. În cursul zilei de 10 decembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiile București, Vaslui și județul Ilfov, dintre care trei sunt sediile unor instituții publice, restul domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA, transmis la acea dată AGERPRES.

Surse judiciare au precizat atunci că anchetatorii au efectuat percheziții la un birou din cadrul Direcției Poliției Rutiere de la IGPR, la Poliția municipiului Vaslui și la IPJ Vaslui, iar cercetările vizează fapte de trafic de influență, luare de mită, abuz în serviciu, existând suspiciuni de comitere a acestor infracțiuni de către funcționari din aceste instituții.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Este timpul ca Vova să se îmbolnăvească”. Dezvăluirile unui oligarh rus despre uneltirile de la Kremlin împotriva lui Putin

2 VIDEO Trupele ucrainene au spart apărarea rușilor în regiunea nord-estică Harkov

3 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie

4 VIDEO Un nou „succes” / Rușii din filmare și-au aruncat în aer camarazii!

5 VIDEO Televiziunile rusești s-au întors împotriva oligarhilor: „Roman Abramovici să se ocupe de trupele aeropurtate, Potanin de tancuri”