Vedeta desfigurată cu ACID SULFURIC a devenit mămică: "Credeam că nimeni nu o să mă mai iubească"

Vedeta desfigurată cu ACID SULFURIC a devenit mămică: "Credeam că nimeni nu o să mă mai iubească"

Katie Piper a devenit mămică. / FOTO: www.perfecte.ro

"Cu trei zile inainte, Danny m-a violat, m-a batut si m-a tinut ostatica. Dupa ce, intr-un final, m-a eliberat, m-a convins sa nu ma duc la politie", povesteste intr-un editorial plin de emotie Katie Pier. Prezentatoarea tv povesteste despre momentele ingrozitoare pe care le-a trait la prima intalnire cu un barbat dupa groaznicul incident.

Prezentatoarea tv povesteste despre momentele ingrozitoare pe care le-a trait la prima intalnire cu un barbat dupa groaznicul incident.

"In ciuda machiajului, cicatricile mele aratau infiorator, ca si cum ar fi fost puse sub microscop. In momentul in care s-a uitat la mine, totul a devenit ciudat. Nu eram ceea ce se astepta el. Avea gura cascata, era evident socat si nu putea ascunde lucrul asta. Simteam cum mor inauntru", povesteste Katie in Daily Mail.

Intr-un final, Katie l-a cunoscut pe actualul sau partaner, James, cu care are o fetita. "Nu cred ca vrei sa fii vazut in public cu cineva ca mine, James, i-am spus. Dar el a zis "Nu imi pasa, lasa-i sa se holbeze", povesteste in Daily Mail Katie.

Citeşte tot pe perfecte.ro.

VEZI GALERIE AICI

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...