Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea: Autostrada suspendată este o mare păcăleală

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea: Autostrada suspendată este o mare păcăleală

Autostrada suspendată este o mare păcăleală, se cheltuie bani pe documentație, deși ar fi trebuit să fie gata potrivit afirmațiilor edilului general Sorin Oprescu, a declarat miercuri viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea. "V-am invitat astăzi să inaugurăm împreună autostrada suspendată. Este o glumă. Evenimentul nostru vrea să puncteze că autostrada suspendată este o mare păcăleală, așa cum este întreg mandatul de șapte ani al lui Sorin Oprescu", a afirmat Pieptea.

El a menționat că, potrivit declarațiilor primarului general al Capitalei, autostrada trebuia să fie finalizată.

"Dacă și-ar fi respectat toate promisiunile, ar fi trebuit ca astăzi să se circule pe această autostradă. Până în momentul de față nu s-a realizat absolut nimic, încă se cheltuie bani pe documentație, pe studiu s-au cheltuit 3 milioane de euro, iar lucrarea fizic nu a început", a susținut viceprimarul Cornel Pieptea.

El a arătat că, potrivit studiului de fezabilitate, ar fi vorba despre o autostradă suspendată de 13,5 km, cu șase benzi de circulație, două poduri, 29 de pasaje supraterane, nouă pasaje subterane, un tunel, 12 noduri rutiere și zece intersecții giratorii.

"Autostrada ar fi plecat din locul în care ne aflăm (zona Lacul Morii — n.r.) și s-ar fi extins până la șoseaua Petricani", a spus Pieptea.

Copreședintele PNL București Teodor Atanasiu a afirmat, la rândul său, că cetățenii Capitalei au nevoie de un primar general capabil să ducă lucrurile la bun sfârșit.

PNL București a organizat miercuri, de 1 aprilie, un eveniment de "inaugurare" a autostrăzii suspendate, pe Aleea Lacul Morii, între Parcul Crângași și Lacul Morii.

Un obiectiv al primarului general Sorin Oprescu a fost încă de la primul mandat construcția unei autostrăzi suspendate, având drept scop fluidizarea traficului din Capitală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...