Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea: Autostrada suspendată este o mare păcăleală

Autostrada suspendată este o mare păcăleală, se cheltuie bani pe documentație, deși ar fi trebuit să fie gata potrivit afirmațiilor edilului general Sorin Oprescu, a declarat miercuri viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea. "V-am invitat astăzi să inaugurăm împreună autostrada suspendată. Este o glumă. Evenimentul nostru vrea să puncteze că autostrada suspendată este o mare păcăleală, așa cum este întreg mandatul de șapte ani al lui Sorin Oprescu", a afirmat Pieptea.

El a menționat că, potrivit declarațiilor primarului general al Capitalei, autostrada trebuia să fie finalizată.

"Dacă și-ar fi respectat toate promisiunile, ar fi trebuit ca astăzi să se circule pe această autostradă. Până în momentul de față nu s-a realizat absolut nimic, încă se cheltuie bani pe documentație, pe studiu s-au cheltuit 3 milioane de euro, iar lucrarea fizic nu a început", a susținut viceprimarul Cornel Pieptea.

El a arătat că, potrivit studiului de fezabilitate, ar fi vorba despre o autostradă suspendată de 13,5 km, cu șase benzi de circulație, două poduri, 29 de pasaje supraterane, nouă pasaje subterane, un tunel, 12 noduri rutiere și zece intersecții giratorii.

"Autostrada ar fi plecat din locul în care ne aflăm (zona Lacul Morii — n.r.) și s-ar fi extins până la șoseaua Petricani", a spus Pieptea.

Copreședintele PNL București Teodor Atanasiu a afirmat, la rândul său, că cetățenii Capitalei au nevoie de un primar general capabil să ducă lucrurile la bun sfârșit.

PNL București a organizat miercuri, de 1 aprilie, un eveniment de "inaugurare" a autostrăzii suspendate, pe Aleea Lacul Morii, între Parcul Crângași și Lacul Morii.

Un obiectiv al primarului general Sorin Oprescu a fost încă de la primul mandat construcția unei autostrăzi suspendate, având drept scop fluidizarea traficului din Capitală. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!