Victimele din Colectiv transportate în Marea Britanie au ajuns cu bine la destinație

Victimele din Colectiv transportate în Marea Britanie au ajuns cu bine la destinație

Cei nouă pacienți, victime ale incendiului de la club Colectiv, au ajuns cu bine în Marea Britanie, iar starea lor de sănătate nu s-a deteriorat în timpul transportului, informează Ambasada Regatului Unit la București, într-o postare pe Facebook. Potrivit sursei citate, ei vor fi repartizați în spitale din Marea Britanie.

"Ambasada Marii Britanii dorește să mulțumească autorităților medicale și serviciilor de urgență românești pentru coordonarea acestui transfer de urgență.

De asemenea, mulțumim colegilor noștri din Ministerul britanic al Sănătății, Ministerul Apărării și serviciului public de sănătate pentru coordonarea acestui transfer. Suntem alături de voi și ne bucurăm că am putut fi parte din acest efort colectiv de sprijin", precizează ambasada. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu