Victor Ponta, acuzat că a încălcat drepturile de autor ale unui fotograf

Victor Ponta, acuzat că a încălcat drepturile de autor ale unui fotograf

Pe pagina de Facebook a primului ministru Victor Ponta a fost postată o fotografie cu Vasile Blaga şi Klaus Iohannis, cu un text în care premierul îl atacă pe candidatul liberal la preşedinţie.

"Domnul Iohannis spune că vrea să aducă 10 ani de prosperitate pentru România. Dar, în acelaşi timp, s-a aliat şi vrea să facă guvern cu oamenii lui Traian Băsescu. Adică, pentru a fi mai clar, vrea să refacă economia României folosindu-se de cei care au distrus-o în perioada 2009-2012", precizează Victor Ponta pe Facebook.

Numai că fotografia care ilustrează textul este publicată de Mediafax (foto), iar fotograful care a realizat-o i-a transmis purtătorului de cuvânt Mirel Palada, că "atunci când mai foloseşte o imagine care nu-i aparţine (Victor Ponta - n.r.) să citeze măcar sursa sau locul de unde a luat-o".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…