VIDEO-Descinderi în București și 4 județe. Sunt vizate persoane de evaziune fiscală cu legume și fructe

VIDEO-Descinderi în București și 4 județe. Sunt vizate persoane de evaziune fiscală cu legume și fructe

Descinderi în București și 4 județe. Sunt vizate persoane de evaziune fiscală cu legume și fructe
Percheziţii la această oră în Bucureşti şi alte 4 judeţe la persoane bănuite de evaziune fiscală. Gruparea făcea comerţ ilegal de fructe şi legume, cu ajutorul unor societăţi fantomă. Prejudiciul se ridică la 2 milioane de euro.


 
 Poliţia Română efectuează, la această oră, 46 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Buzău, Teleorman şi Giurgiu. Sunt vizate locuinţele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, precum şi sediile unor societăţi comerciale. Peste 170 de poliţişti participă la acţiune.

27 de persoane vor fi aduse la audieri.

„Operaţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane, cetăţeni români şi italieni, bănuite de comiterea de ilegalităţi în domeniul comercializării de legume şi fructe. În fapt, în scopul deducerii taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, cei în cauză ar fi înregistrat fictiv în contabilitatea agentului economic achiziţii şi vânzări fictive derulate prin 15 societăţi fantomă, în perioada decembrie 2013 – august 2014. În acest fel, ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii