VIDEO-Descinderi în București și 4 județe. Sunt vizate persoane de evaziune fiscală cu legume și fructe

VIDEO-Descinderi în București și 4 județe. Sunt vizate persoane de evaziune fiscală cu legume și fructe

Descinderi în București și 4 județe. Sunt vizate persoane de evaziune fiscală cu legume și fructe
Percheziţii la această oră în Bucureşti şi alte 4 judeţe la persoane bănuite de evaziune fiscală. Gruparea făcea comerţ ilegal de fructe şi legume, cu ajutorul unor societăţi fantomă. Prejudiciul se ridică la 2 milioane de euro.


 
 Poliţia Română efectuează, la această oră, 46 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov, Buzău, Teleorman şi Giurgiu. Sunt vizate locuinţele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, precum şi sediile unor societăţi comerciale. Peste 170 de poliţişti participă la acţiune.

27 de persoane vor fi aduse la audieri.

„Operaţiunea vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane, cetăţeni români şi italieni, bănuite de comiterea de ilegalităţi în domeniul comercializării de legume şi fructe. În fapt, în scopul deducerii taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, cei în cauză ar fi înregistrat fictiv în contabilitatea agentului economic achiziţii şi vânzări fictive derulate prin 15 societăţi fantomă, în perioada decembrie 2013 – august 2014. În acest fel, ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa