VIDEO Pescarul care a filmat moartea a doi soţi fără să sară în ajutorul lor a fost bătut de un supravieţuitor

VIDEO Pescarul care a filmat moartea a doi soţi fără să sară în ajutorul lor a fost bătut de un supravieţuitor

Victima a depus plângere la poliţie împotriva agresorului. „S-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi distrugere”, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţe al Judeţului Dolj.

 Agresorul l-a acuzat pe bărbatul de 30 de ani că nu a făcut absolut nimic pentru a-i salva pe cei doi soţi. Ba mai mult, a făcut glume pe seama acestora. Emanul Anghel a fost luat la bătaie de supravieţuitor. 

 Fără să-i pese de faptul că în jur erau mai multe persoane, agresorul a lovit victima de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.

 Un bărbat de 49 de ani şi soţia lui s-au înecat duminică în momentul în care încercau să traverseze râul Jiu de pe un mal pe celălalt, cu două căruţe. Cele două persoane s-au înecat sub privirile mai multor pescari, care în loc să să îi ajute au făcut glume pe seama lor. Ştefan Biciu, de 49 de ani, din Calopăr şi concubina sa, Natalia Pistruescu, de 43 de ani, din Malu Mare, au fost scoşi ieri din apele învolburate ale Jiului de pompieri. 

 ATENŢIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!